Jeg er klar til at møde dig

hvorsomhelst i landet – eller online

Jeg arbejder to dage om måneden med Fyn som udgangspunkt, og andre to dage med udgangspunkt i Midt- eller Nordjylland. Resten af tiden er jeg på Sjælland.

 

Du bestemmer hvor og hvordan vi mødes

Når vi mødes fysisk kommer jeg gerne til jer/dig, og hvis det passer dig bedre kan vi også mødes i mine lokaler i Gilleleje eller i København (tæt ved Hovedbanen).


Mange er glade for at holde virtuelle møder på Zoom, Teams, Skype eller Facetime, og andre foretrækker et telefonmøde fra bilen eller haven.

Du er meget velkommen til at kontakte mig. Jeg glæder mig til tale med dig eller til besvare din henvendelse via mail.


Få råd og sparring

Mød mig virtuelt

Det har stor betydning at få sparring præcist, når man har brug for det. Men det er ikke altid, tiden tillader at mødes fysisk.

Jeg anvender enten Teams, Zoom, Skype eller Facetime. Skriv til mig hvad du foretrækker. Hvis vi ikke har mødtes før, kan vi tage 15 minutters gratis intromøde, og se om vi kan finde tonen virtuelt.


Skriv i kontaktformularen hvilken uge, du gerne vil holde møde med mig. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
 

Ledelse med fokus på adfærd

og resultater

Min rådgivning bygger blandt andet på mine egne +20 års erfaring fra store, danske offentlige virksomheder - blandt andet som konsulent, kontorchef, kommunikationschef og HR-direktør.


De seneste 6 år har jeg dyrket min erfaring med at udvikle både ledergrupper, enkelt ledere og organisationer til at stå endnu skarpere i deres ledelse. Jeg arbejder for ledelse med kompetence, tydelighed og elegance. Udover mit teoretiske og praktiske vidensgrundlag, som jeg løbende udvikler på, hjælper jeg også ledere med at undgå de fejl, jeg selv har begået.


Det spændende ved ledelse er, at der ikke er mange facitlister, men alligevel en række gode ting at gøre.

Når jeg bistår med at få tydelighed ind i virksomheders ledelseskultur og ledelsesadfærd, så er der naturligvis ord og handlinger, der går igen. Men der er også altid særlige "genetiske varianter" fra virksomhed til virksomhed. Det er den nerve i ledelse, som vedholdent fanger min allerdybeste interesse: Koblingen af alt det, vi ved om ledelse, og de relationer, den virkelighed, tid og ramme ledelse udøves i.

CV

2011-2013  HR-direktør, DSB

2006-2011  HR-Chef, Odense Kommune

2001-2005  Kommunikationschef, Fyns Amt

1999-2001  Chef for Udviklingskontoret,

               Fyns Amt

1996-1999  Ekstern lektor,

               Syddansk Universitet

1994-1999  Konsulent,

               Sygehusforvaltningen, Fyns Amt

1991-1994  Organisationskonsulent,

               AMU-center Nordjylland, projekt

               under Finansministeriet

1994         Cand.phil i Kommunikation og

               organisationspsykologi, AAU

Virksomheder jeg samarbejder med

Samarbejdet tager altid udgangspunkt i ledelse. Nogle gange kortvarigt med fokus på en konkret problemstilling, andre gange op til flere års samarbejde, hvor vi arbejder med kulturændringer i ledelsesopgaven – og vil se resultater.

Dét siger mine samarbejdspartnere:

En guide med målet for øje

 ”Som ny adm. direktør havde jeg brug for at sætte ”ledelse” på dagsorden. At arbejde med ledelse som fag. Vi skulle have mål og retning på vores ledelse, og fremfor alt skulle vi have samarbejdet i ledergruppen og mellem ledergruppen og gruppen af teamledere op i det helt høje gear. Det er det, man kalder et lang sejt træk – ikke et spørgsmål om en temadag eller et kursus i ledelse.  Gennem 5 år samarbejdede vi med Lisbeth, som var den helt rigtige guide på rejsen. Hun holdt fast i målet, gav os nye selvindsigter undervejs, og et fælles ledelsesfundament, der binder organisationen sammen på tværs. Ledelsesmæssig og personligt giver jeg Lisbeth mine varmeste anbefalinger."

Claus Bretton-Meyer

Direktør i DBU

Ærlig, direkte og tæt-på
"I mit første direktørjob havde jeg glæde af Lisbeth som rådgiver. Både i forhold til min egen rolle og indsatser som direktør for en division, men også sparring i forhold til at indgå i en direktion. For mig var det afgørende at få et skarpt udefra-ind blik på, hvor jeg var stærk og hvor jeg skulle lægge mig i selen for at blive dygtigere. Lisbeth sætter barren for ledelse højt - det værdsætter jeg. Det er ærlig, direkte og tæt-på feedback, men det er altid konstruktivt og opbyggende"

Susanne Mørch Koch, Direktør
DSB Kommerciel

Lige på kornet
"Når ens erfaring fortæller; at i denne opgave er det afgørende, at tingene gøres på den rigtige måde, så kan det være godt givet ud at have en sparringspartner. Jeg kan godt lide Lisbeths direkte og ledelsesfaglige facon. Hendes erfaring gør, at vi kan gå "to the point", hvilket jeg værdsætter."

Carsten Tirsbæk Madsen
Adm. direktør, Jyske Realkredit

En samlet og modig topledelse
"Vi havde et forløb med Lisbeth over 6 gange. Hver gang befaldt vi os i "en setting" og nogle samtaler, som vi ikke havde troet, vi kunne tage. Forløbet gav os stort mod til at løfte sammen. Vi fik øjnene helt op for hinandens styrker. Faktisk har det aldrig været sjovere at arbejde sammen end nu. Jeg tror, vi alle sammen glæder os over chefgruppen og det, vi kan sammen."

Gitte Østergaard, Adm. Direktør
Ældre- og Handicapforvaltningen, Odense Kommune

Fokus på den fælles strategiske ledelsesopgave
"Vi havde brug for at styrke den fælles strategiske ledelsesopgave og samarbejde mellem de øverste ledelsesniveauer i vores forvaltning, så vi i hverdagens udfordringer fik lettere ved at nå hinanden. Vi har øget både kvaliteten og netværksdannelsen i samarbejdet mellem vores forskellige områder. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Lisbeth, det har gjort en stor forskel"

Charlotte Scheppan, Direktør
Voksen og Sundhedsservice, Haderslev Kommune

Fantastisk medspiller
"Lisbeth er som coach og mentor en fantastisk medspiller, da hun både har det teoretiske begrebsapparat, og hurtigt spotter det enkelte menneskes unikke potentiale og de forhindringer, der måtte være for at forløse det. Særligt har Lisbeth en evne til at afdække de personlige styrker, som holder på den lange bane, og som der ligger en gevinst i at udvikle."

Jørgen Clausen, Stadsdirektør
Odense Kommune

Aflæser organisationer lynhurtigt
"Det imponerede mig, hvor hurtigt og præcist Lisbeth aflæste mine behov, værdier og udfordringer samt den organisation, ledelse og det team, jeg havde. Hendes hjælp og anbefalinger var utroligt konkrete – og hun har givet mig metoder, som jeg fortsat bruger. Lisbeth var meget tilgængelig på både mail og telefon mellem vores møder, hvis jeg havde brug for kort at vende en konkret situation. Jeg vil tage fat i Lisbeth igen næste gang jeg føler, at jeg har brug for et spark bagi eller et nyt perspektiv på min karriere. Hun kommer således varmt anbefalet herfra."

Rikke Lind-Andersson

Sektionsleder, Røde Kors

Nærværende med intuitiv forståelse
"Lisbeth er på med sit nærvær fra dét sekund hun træder ind i lokalet. Hun har en stærk intuitiv forståelse for, hvordan en organisation lever og ånder på godt og ondt. I sin sparring er Lisbeth ikke bange for at sætte sin egen topledererfaring i spil, hvor det giver mening, men altid med dine ledelsesmæssige udfordringer som udgangspunkt."

Morten Binder, Direktør
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR)

Talent for ledelsesudvikling
”Lisbeth har talent for ledelsesudvikling både når det gælder personlige og kollektive potentialer. Hun har en unik evne til at afdække både den konkrete situation og den enkelte leders præferencer og ”blinde pletter”. Hermed kan Lisbeth pege på, hvilke redskaber der ligger bedst til lederen, så man kan komme videre med sin udfordring og omsætte tanker til direkte handling på en måde, der er autentisk og giver en god mavefornemmelse bagefter."

Pernille Blach Hansen, Group Vice President
Grundfos Holding A/S

Stor loyaltitet
Lisbeth har en udvidet forståelse af hvilke krav det stiller, at ledere skal lede efter både et områdeperspektiv og et overordnet tværorganisatorisk perspektiv. Personlighedstest med Lisbeth sætter nye standarder for hvordan man også som erfaren leder kan forbedre resultaterne gennem et højere kendskab til sig selv. Hun tager både ledelse og mennesker dybt alvorligt og forpligter sig med stor loyaltitet overfor professionelle relationer."

Helene Bækmark,
Kommunaldirektør, Faaborg-Midtfyn Kommune

Dyb praksiserfaring på topchefniveau
"Jeg har fokus på at organisationen lykkes, og her mærker man tydeligt Lisbeths praksiserfaring på topchefniveau. Lisbeth er både anerkendende og lyttende som sparringpartner, men samtidigt også udfordrende og uden berøringsangst overfor svære ledelsessituationer. Hun er strategisk tænkende, men er god til at opstille og udfordske en vifte af handlemuligheder. Netop det aktive modspil adskiller Lisbeth fra mange coaches."

Kenneth Kristensen, Direktør
Kommunaldirektør,

Dragør Kommune

Talent for ledelsesudvikling
”Lisbeth har talent for ledelsesudvikling både når det gælder personlige og kollektive potentialer. Hun har en unik evne til at afdække både den konkrete situation og den enkelte leders præferencer og ”blinde pletter”. Hermed kan Lisbeth pege på, hvilke redskaber der ligger bedst til lederen, så man kan komme videre med sin udfordring og omsætte tanker til direkte handling på en måde, der er autentisk og giver en god mavefornemmelse bagefter."

Pernille Blach Hansen, Group Vice President
Grundfos Holding A/S